Followers

Thursday, February 7, 2013

Vlogger

Oh damn...


Aku jatuh hati pada Vlogger..


Hah?

Apa itu Vlogger?

Satu keluarga kepada blogger bezanya vlogger meluahkan ekpresi perasaan, penyampaian melalui video.


YES.


aku rasa penyampaian seperti tu lebih senang dan mudah disampaikan sebab aku tau sangat bukan ramai antara blogger yang ada di luar sana yang baca sampai habis apa benda yang korang taip kat blog tuuu..tau..tau komen..padahal tak tau pun blogger tuh tulis sal ape... (amek kau setepek)..

lagipun...namapun manusia..aku rasa dia suka melihat dari membaca... betul tak?

banyak-banyak vlogger aku suka............

tadaaaaaaaaaa.....


mat lufthi
- vid mamat ni memang lawak..tapi lawak-lawak dia ada sense di sebaliknya. so kira dia tak lah buat lawak bodoh macam certain vlogger yang control hensem je lebih (opps)




maria elena
- i like her.. cara dia spoke in english..fantastic..boombastic..mr lobaloba... ekspresi muka..haha..memang lawak giler.... (lawak yang gila)


anwar hadi
- on going tengok dia.. so far nampak macam menarik..tapi tak tengok lagi the whole of his vid... one of reason why aku tengok dia becoz mat lufthi pun mengagumi mamat ni siap guna lagi baju yang ada nama anwarhadi... jadi? apa yang best tentang dia? on going.........................



sapa lagi top 10 vloggers malaysia yang boleh korang jenguk?

check this out guys...

tapi kat makcik youtube:

mathlufthi
maria elena
anwar hadi
polkadot doughnut
kypopraganda
mentol pecah
shahrincool (cool la sangat) ::: no offense :::
aiman azlan


lain-lain..kau carik la sendiri..



sekian terima kasih.......







Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

13 pekopon comel mengomel:

Arina Shamsul said...

sll tengok maria elena je,yg lqin tak pernah tengok lg..heheh

Chipsmore said...

aku jatuh hati pada matluthfi.. :D
video dia superb! maria elena pn best jgak.. anwar hadi kalau dia speaking laju2, ehhh.. tba2 konpius dh.. mklum ler, lemah BI.. (-__-)

Sue PeLik said...

aku tak pernah tengok pun semua neh momo. aku baru pulak tu tau maksud vlogger tuh. hahahaha

Tukang Karut said...

diorang tu kreatif boleh la buat cam tu...

Mrs Velentine said...

selalu tgk Matlufthi je

michelle De hunny said...

aik kenak kmk sik tauk ow..
haha kesian kmk. =D
serius baruk tauk pasal tok.
aiee boh madah kesian kau michelle :P

Kesuma Angsana said...

semua tu terbaik !

Isabel Diaz said...

Kamek kenal Anwar Hadi ngan Matluthfi ajak.. Hahaha..

Farra N said...

matlutfi..lawakkkkk gilaaaa2..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Sue PeLik said...

momo, tq untuk pain killer tuh. hahaha. weh, asal kau tak hapdate agi neh? aku pun rindu gak nak dengar kau merepek neh...:)

Cik Que said...

kmk pn x tauk juak psl tok.......aihah...ketinggalan zaman udh kmk tok...huhuhuhu..=P

dya bunga said...

dya suka matlufthi..hahahah..xpernah miss video dia..haha