Followers

Saturday, December 22, 2012

Pertemuan dan Perpisahan


setiap permulaan pasti adanya pengakhiran. Begitu juga dengan sebuah pertemuan. Pasti akan adanya perpisahan. Tak kira samada kita suka atau tak suka. Kau kuar air mata seperti air terjun sekalipun perpisahan itu tetap akan terjadi.

Esok berakhir lah perjuangan aku di Kedah ni. Setelah hampir 2 bulan memendam rindu pada keluarga dan baby-baby tersayang yang telah aku tinggalkan, aku berjaya!!! Haha.. Siapa cakap aku tak boleh jauh dari famili aku? Aku kuat la samdol... Aku kuat atas rezeki yang Allah dah berikan pada aku ni..

Syukur Alhamdullilah Ya Allah!!!!


Sedih nak meninggalkan kawan-kawan yang dah aku anggap macam adik beradik kat sini.. Kita makan bersama, kentut bersama.. korek hidung bersama... semua bersama KECUALI mandi dan saat "keluar saham" je tak same..

Kenangan-kenangan bersama korang...aku pasti tak akan lupakan...

berikut adalah menate-menate yang aku dok buat sepanjang dua bulan di sini...

aku jadi model busana muslimah tuu... ce teka mana satu..hikhik..

cili aku yang wana biru tuu... lain dari yang lain...

so many bunny over here!!!

hasil kami setelah 2 bulan lamanye berkusus...

cantik tak??

yang ni mati akal aku nak buat.. patung tu... aku buat patung!!!

hadiah cabutan bertuah aku dapat!!

hasil karya kami... menghitung hari nak balik..chewah...

biarpun hati ni meronta-ronta nak balik rumah cepat-cepat..tapi jauh di sudut hati aku berat hati meninggalkan seseorang yang sangat-sangat aku sayangi di sini.. aii...dugaan cinta epjj... sabo je la... whatever pun..aku percaya dan yakin dan aku berdoa sesungguhnya dia itu milik tulang rusuk ku..


ohhhh....





kecoh la tuuuu.... 

bulan Jan ni aku tunggu surat perlantikan. berdebar pulak rasanya... semoga aku boleh jadi cikgu yang gila sporting macam GTO tuu.. hikhik..

doakan aku semua!!! dan mungkin aku akan kurang berblog lagi saat ini..

tapi aku pasti menjenguk mereka-mereka yang telah melawat tanah ini..

sekian..terima kasih..:)

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

12 pekopon comel mengomel:

Hnahdy said...

2 bulan? buat apa ye..

Kesuma Angsana said...

lama x kesini... moga terus suksess ye dear

Tukang Karut said...

cute menate menate tu...

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

dya bunga said...

dpt hadiah apa?hihi

ELFarahin said...

Jom JOIN ni :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

Detective Fiqa said...

err. tomeyylahh . mcm mna buat ? :P

Sue PeLik said...

rindunya kat kau momo. mana kau pergi erk?? dah nak jadi ckgu lak tuh! huhuhuhu.

Encik Lensa said...

Assalamualaikum dan Hai... Kami dari Lensa Film Sdn Bhd. Kami sedang mencari peserta untuk program tv "ADA BERANI" MUSIM KE-2. Untuk pengetahuan saudara dan saudari, program ADA BERANI musim pertama siaran ulangan sedang di tayangkan di TVi pada hari Khamis jam 2.30 dan 11.30 malam pada hari yang sama. Jika saudara dan saudari berminat untuk sertai program ini, kami harap agar saudara dan saudari boleh bagi contact number untuk senang kami hubungi. Actually program ADA BERANI ni bertujuan mengatasi masalah fobia yang dihadapi oleh seseorang. Jadi, jika saudara ada fobia yang nak diatasi, boleh lah sertai kami. Saudara juga boleh layari website kami seperti yang tertera di bawah ini ataupun fb ADA BERANI boleh klik link ini

http://www.facebook.com/adaberani.buatjer?fref=ts
http://www.facebook.com/AdaBerani2012?fref=ts

atau taip je ADA BERANI.

www.lensafilm.tv

atau blh jga menonton rancangan ADA BERANI di youtube

http://www.youtube.com/watch?v=5MBUjUX-IWI
http://www.youtube.com/watch?v=RYI-WEWt3kk
http://www.youtube.com/watch?v=GfnmUm49RVc
http://www.youtube.com/watch?v=uQ1CSHJ-xqk
http://www.youtube.com/watch?v=RiBJjhTKhcQ
http://www.youtube.com/watch?v=NFil9fjvn9o
http://www.youtube.com/watch?v=mwd-Irt26Y0
http://www.youtube.com/watch?v=gawVdhaDUFc
http://www.youtube.com/watch?v=U7jhqMILsZo
http://www.youtube.com/watch?v=bjigMCxGm3E
http://www.youtube.com/watch?v=3Z_uUhulA1Q

Jika ada kawan-kawan lain yang berminat untuk mencuba atasi fobia boleh juga contact kami di:

Office: 03-2092 1488
Anis: 012-3959699
Azila: 019-2132369
Azura: 019- 8692984
Akma: 0179088568

Insyallah pengambaran akan di buat pada bulan 1 akan datang.....

Terima kasih
Ada Berani Buat Jer

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

michelle De hunny said...

lamak na sik masuk blog ow ..
rindu dah tok ehh :D

#arap ktk sihat2 jak~

Mrs Velentine said...

hi momo..lama tak dengar khabar