Followers

Thursday, February 14, 2013

Gosip Bagan


jadi retis memang tak best.


sana sini orang hangat bercerita tentang kita. even kau pakai baju warna apa pun orang kecoh bagai esok nak terima BRIM 2.0 (apa kaitan?)

Aku tak mengikut sangat perjalanan gosip sakan retis ni tapi kisah mereka yang asyik keluar kebelakangan ni buat aku...
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.


bukak paper.. dia

bukak fb..engkau lagi..

bukak twitter...ohhh dafuq??

baca blog..tercongol lagi kisah mereka..

youtube.. THEM AGAIN..

ohh pliz... they are human being. yes. i know they are public figure but can you please give them privacy??

and to them... tak payah la nak tunjuk public sangat kisah korang tu... dah tau korang tu public figure, buat hal pun senyap2 sudah.. orang pun tak bising sana sini.. (termasuk aku)

kisah cinta aku dengan .....


Kau tak nak gosip ke???

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

8 pekopon comel mengomel:

Detective Fiqa said...

waaahhh. hahaha untunglahh kekasih mu hensem :P

dya bunga said...

samalah..kalau retis mmg xamik tahu sgt.hihi

zie marziah said...

hai momo..
ermmm yg tu je la yg boleh buat paper laku pun.boring kan?benda2 tu pun nak bercerita bagai

Mrs Velentine said...

hahaha..setuju kat mana2 cerita drg jak..cerita kamek sik ada...haha

Sue PeLik said...

momo... tu aku punyaaaaa. hahahhaha. weh! betul2 sokong tuh. aku dah lama ada affair dengan dia neh tak tunjuk2 pun. huhuhu :P

michelle De hunny said...

sik lama gk ktk la masuk news deng,gosip cinta ngan....
hehehe.

hainom OKje said...

huhu....momo kalau nk kejar ngan paparazi masuk le rancangan reality...
Tpkan momo best jugak kadang kadang dengar gosip artis ni hehe...

Kesuma Angsana said...

he he he retis gitulah