Followers

Thursday, September 20, 2012

Dia

Aku lame dah dok usha jejaka ni. Hari-hari aku tengok dia. Tiap-tiap malam aku dengar dia bercakap dengan aku. Tiap-tiap malam aku dengar dia nyanyi lagu untuk aku.

Tapi.. ye la. Nak buat macam mana.

Dah hati ni terpaut pada yang lain.

Aisey..

Aku teruje kot tengok ko.

Aku suke gaya ko. Aku suke dengar sora ko. 2 tu je la aku suke.

Tapi..mungkin ko milik orang lain.

Antara kita umpama langit dan bumi.

Terbelah laut china selatan jika aku dan kau bertemu..

Gempar satu dunia jika kita bercinta.

Namun di kejauhan hati ini...

Aku doakan..

Kau berjaya.. bukan sahaja dunia. malah di akhirat.. aku redha..kita memang tak ditakdirkan untuk bersama...

Selamat tinggal.. Ohhh... dikau...

AISEY..MALU LA..DIA SENYUM KAT AKU LAGI..HAHAHA

HA..HA..HA.. GOSIP LA TU...

saksikan penghujung drama Kau Yang Terindah malam ini 7.00 malam hanya di TV3..
(padahal aku tak tengok pun drama tu)

Last-last die pilih aku tuhh.....;p

pstt aku suka dengar lagu die.. Langit Menangis.. Best.. Best.. 

Kau tak suke? Lantak kau la.. Halwa telinga aku kan?? hahahaha...

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

27 pekopon comel mengomel:

dyabunga said...

wahh...hensem..cair bila tgk senyuman nazim othman..hahah

Detective Fiqa said...

df tak suka. mu nak buat ape? :P

Mrs Velentine said...

nazim othman ni..bazli..

Crew Fathi said...

Huk Huk! wa tersedak kejap... Hukhuk.. Haha

Everything's Everythings said...

Owh sorry tak layan la cintan-cintun ni.. hak2

Mieya Atiera said...

Alalaa. jiwangnya entri. ingatkan sape lah tadi. Mieya confirm lah akan tengok petang nie

eMMe said...

euww.. femes kan mamat ni, ingat boifren... hehehe...jadilah dpt tgk dia kat tivi n dengar dia nyanyi... moga mendamaikan hati yg gundah gulana itu...heheheh...

momo..momo...

hainom OKje said...

Ooo suka dia eh bukan Aaron?...... he..he...

SHAHZEE said...

oo berkenan dgn hero rupanya

nur anis said...

haha.....hensem kan dia ni...dia senyum tu..memang cair..haha

Sue PeLik said...

huhuhuhuhuhu best2

Donny Ien said...

wahai gadis2 apa lagi ~

Arina Shamsul said...

Hihihi..takpe kalau jodoh tidak kemana tu..ihik..

Tukang Karut said...

amboi...

shiyda said...

haha , cair plak tgk gmbr ni . =p

cik nana said...

suspen okay ingatkan siapa tadi. hehe. nasib lah kita minat cket2 je klu tak compete lah kite. haha

eita said...

hensem lah jugak..

akak pun tengok citer ni....

nasib baik dia tak pilih firman...hehehhe

Nurulee said...

Handsome woih dia tu. hehe =D

Puteri Kasih said...

bila dia senyum..memang ramai yang cair...termasuk puteri..hehehe

kaishin said...

dop tengok pung citer nih :P

nadzirah sofia said...

ni ape perasan sorang2 ni..haha

Michelle Hopell said...

cett pikir apa dah tek .. hehe.
kmk pun sik tengok cita ya :D

sory la deng kmk hilang kejap ariya.
garis nok pink ya la,mcm kmk mpun ya juak. kmk mok molah garis putus2 ya tp sik pat.

haz said...

alolo encemnye nazim othman. hihi

Ecah Mashuri said...

nazim hitam manis.ensem.kan kan...:)

-meeSUPERGIRL- said...

NAZIM OTHMAN LAKI KITE ! JANGAN RAMPAS OKAY! HAHA

Sanji Ngatmi said...

cinta itu indah .. kenali pencipta cinta .. bertambah manislah iman kita

Sanji Ngatmi said...

cinta itu indah .. kenali pencipta cinta .. bertambah manislah iman kita