Followers

Wednesday, September 19, 2012

Dashboard Bertukar

Bengong.


Kurang asam betul. Tercengang sekejap aku tengok dashboard baru aku ni. 




Pagi tadi tengok elok pulak. Last-last tukar jadi macam ni????



Suspen gila aku. Dah la first-first tak jumpa macam mana nak bukak blog. Bengong tak?

Apa cerita ni? Aku try tuka yang lama tak dapat pulak. Nampak nya kali ni aku terpaksa la godek-godek dulu menatang baru ni.

Utk Kau Di Sana.. tunggu jap..

Hahahaha...




p/s: seem new interface ni laju lagi la dari yang lama.


Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

12 pekopon comel mengomel:

MRS Rongoks said...

hihihihi . ika dah lama guna dashboard baru nie .

Tukang Karut said...

bukan dah lama tukar ke?

Everything's Everythings said...

owh dashboard kau dulu mcm mana? haha dashboard aku pun mmg mcm ni juga..

Mrs Velentine said...

pk jak bah 2..

nanieybarnieylurviey said...

xsuke jgk!!!!!!!!!!!!!
pgi bukak tkjut tgk da btukar :(

Anis Nisa (SH) said...

haha..same lah..dashboard kite pun dah tukar jugak... T_____T

SHAHZEE said...

sy pun tercengang gak pg tadi hehehe
memang dah officially tukar,xleh nak buat pe dah..

Eza Boom Boom :) said...

yup, mek pun terkejut juak tek.. awkward jak asa ehh.

deqjamucuxx said...

hamba pon masih ternganga-2 . haha

blur --"

are_lin@yu said...

ayu dah lama tukar ni..tp xmhir gk lg..hehe

Fiza Suhaimi said...

fiza pun tercengang jugak tadi "ehh asal tukar dashboard baru ni?" cuba la cari button "back to old interframe" tapi tak jumpa.. so saboo je laa T__T

Mieya Atiera said...

Mula-mula memang macam tu. Lambat pick-up sikit. Tapi, dah lama-lama belek dah takde sebarang masalah dah. hehe