Followers

Wednesday, September 19, 2012

Impian Tertinggi


yang last sekali tu aku nak tuka. 

To eat and getting fat .....

hahahahaha


Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

19 pekopon comel mengomel:

:: Mrs.Eady :: said...

baikkk :)

Mrs Velentine said...

momo boleh lah tp akak x ble..hehehe...

Nor Zilla Sensei said...

kalau jenis makan banyak badan tak naik bole la mkn bnyak2.. :-)

BERT said...

slim lg la momo x kisah mkn byk nihihi

Michelle Hopell said...

HAHAHA apa maksud ya lok? haha.
Impian tertinggi nak agak pelik tok. Mun ada magic xheran juak lah.hehe~~

kaishin said...

amin..hehe

eMMe said...

hah?! biar betul Momo, hehehe..
takmo la.. nnt tak cute la... kalo mok mok... hehehe.. janji sihat momo..

Everything's Everythings said...

kalau aku tukar To eat without have to pay =.="

boni kacak said...

mana boleh tukar2..hehehehe

Detective Fiqa said...

oit oit. mana boleh tukar2. :P hahaha df nak semua tu takyah tukar :P

Detective Fiqa said...

oit oit. mana boleh tukar2. :P hahaha df nak semua tu takyah tukar :P

Hanif Idrus said...

Tak mungkin!!! ...hahahahahhaa

Tukang Karut said...

kalau la boleh semua tu... ermmm...

Mieya Atiera said...

Wah, good luck ! Hope your wish become true.

Sue PeLik said...

aku tak mo tukar. tak mo. huhuhu am oredy fat now. hikhihikhikhikhik

Puteri Kasih said...

yg last tu puteri pun nak tukar..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

kalau nk diikotkn sy nk smua yg kt ats. Tp dh tahu xkn dpt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mana boleh tanpa...semua tukena dgn usaha hehe

Kesuma Angsana said...

kena cari abah manis ler ni! hehehe