Followers

Monday, August 13, 2012

Mintak Tolong Boleh?

Bloggers dan readers sekalian.

Hari ini aku ada benda nak mintak tolong korang. Someone? Anyone?

Ada sesapa ada skill atau tips untuk cari email blog kita?

Aku nak buang satu blog lama aku yang dah lama terkubur sebab ada khabar-khabar yang kurang baik aku dengari.

i ada url blog tu cuma aku tak ingat langsung email address untuk blog tu.

aku dah cuba guna benda ni  http://www.blogger.com/forgot.g 


tapi tak berhasil sebab still aku tak tahu apa email nya.

oh pls.. pls.. pls.. anyone? 




Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

4 pekopon comel mengomel:

ajos safian said...

tak dapek den nak nolongnyo..hoho..xtaw..

Cendol said...

hampagasssssssss cendol tak reti menolong.huuu soooryyy

Masz Sidek said...

huhuhu... kmk pun sik tauk juak... sorry ktk... ;'(

izz iizza said...

x tahu juga la..rasa dh xleh buat apa kot..