Followers

Sunday, August 12, 2012

Kalau ..


Kalau:


  • Kalau seseorang itu ketawa melampau walaupun pada hal yang kecik seciput maknanya seseorang sangat terlalu sedih di dalam hati.
  • Kalau seseorang itu selalu sangat tidur, maknanya dia sangat sunyi ( ni aku setuju)
  • Kalau seseorang tu jenis bercakap slow tapi tetiba dia sembang laju semacam maknanya ada simpan rahsia la tu.
  • Kalau seseorang itu tak pernah menangis, maknanya dia sebenarnya sangat lemah
  • Kalau seseorang itu makan dalam tahap yang melampau dari biasa, maknanya tertekan la tu.
  • Kalau seseorang itu menangis walaupun pada benda yang kecik, dia sebenarnya sangat lembut hati.
  • Kalau seseorang itu bertanyakan tentang kamu walaupun dia sangat sibuk, maknanya dia sangat sayangkan kamu. (wewitt)
persoalannya, so ada pada korang ke?

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

11 pekopon comel mengomel:

SaddLone said...

type aku suka tidur..tp aku rasa ak takde problm pun..sbb aku bleh tidur kt mne2 ak nk..haha

yg bila xlawak tu, suka bnyk ak penah buat..

Cendol said...

kalau takde maknanye ape?haha
ade betol jgk ni bnde ni.tpkan cendol suke tido tapi takde pulak rase sunyi...

Detective Fiqa said...

huehh~~ haha ada ada :D

nanieybarnieylurviey said...

ADA2 :) Heee..

Salam Kenal Salam 24 Ramadhan..

P/S: tk keje kt um pun.. ex um :)

Misz Mieza said...

MM dalam kategori 2nd last tu.. Lembut ati.. Ratu airmatalah katakan.. Hal2 kecik pon boleh buat nangis.. Hehe..

dyabunga said...

kalau seseorang itu selalu menangis maknanya dia seorang yg kuatlah ye..hihihi

-meeSUPERGIRL- said...

mcm betoii jee . HAHAHAH !

boni kacak said...

most of them ada pada saya.. :)

miss chillax said...

kite suka entry ni :D

miera-in said...

yang no 2 tu aku setuju!! :))
(selalo tido =.=)

izz iizza said...

sy yg lembut hati..apa-apa ashik nk nangis jer..tengok tv sedih nangis..tengok org susah nangis..dn macam.macam la..

lagi-lagi tengok iklan raya bernas tu..huwaaa lagi parah sy nangis..