Followers

Sunday, August 12, 2012

Hati Tak Senang

Aku dah lama buang dia dari hidup aku. Almost that I never remember about him anymore. Anything or segala kenangan aku tentang dia. 

Entah mengapa. dan macam mana. this girl yang aku tak kenal dari penjuru mana ntah. (muka macam pernah nampak) tetiba add aku kat fb.

dengan pantas aku hantar msj kat perempuan ni tanye sape dia. sebab aku ni dah serupe nenek tua. dah cepat lupa dan susah nak ingat muka orang. haha.

and..and..and..

she replied.. oh my.. oh my..

yang dia reply memang tak boleh blah.. haha 

dia tanya if aku kini kenal tak dengan bekas balak aku yang dah beratus-ratus tahun aku tinggalkan sebab dia tinggalkan aku tanpa nafkah zahir. bukan batin. haha. dah tu dia curious nak aku ke orang yang kenal bekas balak aku tuh. ecewah. dah rasa macam retis dah.

apa kes minah ni? how is she know about me? macam mana dia kenal aku ni ada kaitan dengan mamat tu?

oh my...

kenapa? kenapa perempuan ni carik aku tetiba je. curiosity aku dibuatnya.

sekejap2 check fb. sekejap check lagi kot dia balas dah.

oh!! kenapa asal ada kaitan dengan kau jak, mesti hidup aku jadi sik tenang????????

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

5 pekopon comel mengomel:

nur anis said...

dulu saya pun pernah jadi lebih kurang macam tu..terus remove perempuan tu..haha

eB said...

ader la tuh secret admire :)

dyabunga said...

myb perempuan tu gf ex kamu kot

Masz Sidek said...

boh di lalek org macam ya... sakit jiwa kita di polahnya... mun nya nak sakit jiwa... sakit sorang2...
hahahaha... gelak jahat...

kali org laki ya beronak nak, ya nya jadi spy...

Yana Libra said...

sabar je la ye :)