Followers

Wednesday, July 25, 2012

Segmen OK TAK? | by TehaaNFM


Tema Blog

Mengikut rentak jiwa raga aku dan mereka yang membaca. Macam-macam tema boleh. Bak kata Pak Cik Astro tu.. Macam-macam Ada

Warna Blog

Mula-mula memang nak semua warna pink.. pink.. pink.. pink..  tapi.. tapi.. aku telah pun mengenakan blog ni dengan warna pink dan baby blue. aku tak reti ai nak menghias-hias blog ni. cukup la simple-simple.. berat kang siapa nak tengok?

Kenapa aku pilih tema dan warna tu

Tetiba je kuasa si otak telah mengalirkan suatu kuasa di tangan aku dan lantas ku keluarkan ke papan kunci ni atau dalam english - keyboard. hee..


Cam ne? Blog aku ni OK TAK?!



Sesapa nak join boleh klik banner ok?



Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

7 pekopon comel mengomel:

TehaaNFM said...

wah!!
Serius teha xprnh trfikir nak cmpur pink n blue.. ternyata memang ok :D

KechikumA said...

Dari segmen yang sama.
Eheh, blog sangat oke, hehe. ;)

Yumida said...

bez jak upa segmen tok momo..mek mok join juak la kelak

MISS Z BERCELOTEH said...

OK lah awak :)

HanNah said...

Dari segmen yang sama :D

Heheh. Cantik.. Kemas ;)

NURUL ◕‿◕ said...

dari segmen yang sama!

simple tapi menarik sebab gabungkan warna pink dengan blue!i like it!

jemput laa join (;
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmenjom-join-bloglist-nurul.html

Ayuni Yusop said...

Oke sangat-sangat!
Tak sangka yang warna pink dan biru pun boleh jadi satu gabungan yang menarik!^^