Followers

Thursday, October 11, 2012

Macam Mana Nak Buang?



eh korang macam mana nak buang benda warna hitam macam kat anak panah tu? dah puas aku godek2 dgn line tenet yang sangat-sangat lembap, tapi tak jumpa. expert blogger, boleh tolong momo yang comel ni? 

ahakz..



Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

16 pekopon comel mengomel:

Mrs Velentine said...

sorry dik kak tak tahu mcm mn,...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

macam mane yea.. sebab benda ni kene tengok kod html dia.. try minta kawan-kawan terdekat tengok kan.

C'Jai said...

ini guna templete design tetingkapkan..memang ada yang bahagian bawah tu..tak bleh bunag rasanya..cuba masuk kat belog akak, ada jg tp lagi lebar sbb akak masukkan maklumat profil kat situ..

eita said...

akak..bab benda alah ni memang failed

Mieya Atiera said...

Mieya pon tak tahu. Blog Mieya pon sampai tak ter edit.

BERT said...

saya tade plak huhu.. tak tau cane.. cer refresh :))

Masz Sidek said...

sorry... kmk sik atuk juak...
pakar sila bantu dik momo...

Tukang Karut said...

tengok design... lepas tu gi advance... tengok footer...

shar90 said...

1st time tgok bende mcm tu... huu ^^

MRS Rongoks said...

ika pon xtahu.hukhuk

Detective Fiqa said...

alaahaii. senang cite . tukar je .
macam df. dah tukar dahh. senang hati :D. hehe nak tak ? :D

Sue PeLik said...

alaaa momo aku pun tak tahuu. huhuhu kenapa aku rasa macam lama jer tak datang sini erk?? huhuhu

Nurulee said...

Soghie. Kita tak tau. Anyway bila view blog ni takde pun mende tu. hehe =D

nadzirah sofia said...

aku tolong tengok jela..kui3

Michelle Hopell said...

bagus soklan ya. kmk pun masih cari camney mok buang benda ya :D

dya bunga said...

kod html ni..haha..dya xreti..cuba tnye yg lebih pakar