Followers

Wednesday, October 10, 2012

Geram!!

Nak kata bengap, sekolah tinggi-tinggi. buat kerja sambil lewa. aku dok asyik remind supervisor aku call mereka banyak kali. tapi apa mereka jawab?

sila tinggalkan no telefon, nanti kami telefon balik.
(kepala hotak kau telefon balik, tapi tak telefon-telefon)

pegawai yang menguruskan hal ini tak ada petang ni. boleh telefon esok
(pagi-pagi kiteorang call, kau buat apa??)

boleh tinggalkan nama dan no ic
(dah banyak kali tinggal, kepala kau nak kol office aku balik!!)

kami tengah semak, tinggalkan no fon ye. nanti kami kol
(dafuq???)

kau kalau nak buat kerja sambil lewa, tak payah kerja keja la oi. sebab perangai kauorang ni la buat kiteorang kena sekali. muka kiteorang dah naik tebal asyik kol, pastu tinggal no fon, pastu tunggu ko telefon balik. 

ini ke perangai kakitangan awam? bagi malu sektor kerajaan kau tau tak????

aku complain dengan Mr.Fang baru kauorang tau!!

kasi pecat korang ni. hahahahahahahahaha.


mode: geram.celaru.tak dapat fikir.

kau nak marah aku? ada aku kisah???


Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

9 pekopon comel mengomel:

BERT said...

amboi garangnye cik momo kita ni hehee.. sabor2.. mmg ramai org camni.. buat keje amik mudah ye.. tak tahu org yg tgu tu cemana ye tak huhu..

Mrs Velentine said...

di mana ni..mungkin dia nda sampaikan pesanan 2

Jna marcello said...

sabar sabar ;))

Kesuma Angsana said...

bawak2 bersabar yer

SaddLone said...

tips atasi geram :

mcm ko cakap lah, jum hantuk kepala kt dinding, make sure hntuk segedik yg mungkin.

hehe

SHAHZEE said...

alamak garangnya adik kita ni hehe biasa la dik byk org byk ragamnya

Masz Sidek said...

wah... geram... campur sakit ati jak...

nadzirah sofia said...

hamboiii...marah sungguh nmpk gayanya..huhu

Azwar Syuhada said...

sabar je la momo.. =D