Followers

Tuesday, September 18, 2012

Tutorial Popular Post

# untuk mael lambong #


aku tak tahu kenapa dia suka mael lambong? yang aku tau aku suka main lambong-lambong.


ini punya tutorial.. aku buat khas utk dia.

sebab dia tanya benda ni - - -




aku tak tahu la dia paham ke tidak tuto aku ni.. Tapi entam jak la hooo... Haha


Mula-mula

Pergi dekat Design

Pasya Add Gadget

Alu keluar lah menatang tok. Kakya ktk milih nak kamek bulat wana merah menyala macam darah ya.



Pilih Popular Post


Pasya mesti keluar kotak kedak tok


Pasya pande kitak mpun nak nukar title nya apa, nak ney yang mok di view kita dan sewaktu dengannya. Mun kamek.. Kamek tick image thumbnail jak. Snippet ya rasa macam berterabur gilak mek diat. Tapi apapun, ikut kesesuaian mata dan jiwa ktk la.. hee...


Pasya... tadaaa....


Jadi la...


Paham sik kitak? Mek tok bukan pande ngajar orang... Haha.. Godek-godek jak tukk...


;p




Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

4 pekopon comel mengomel:

Everything's Everythings said...

Senang bebeno tutorial dia ni haha

Mrs Velentine said...

wah dh buat tutorial utk org..hehe...bagus2..

Michelle Hopell said...

mohon ktk gelakkan gua kejap ngan nama mael lambong ya? hahaha..
kmk xtauk juak kena boleh nama ya.
hehe ..
ishh2 senang na jak tutorial ya.
ada gk soklan mok nanya , nak letak lam kotak nak pink cam ktk camni??
heee

Michelle Hopell said...

lupa tek .. terima kasih ktk :)