Followers

Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya !!


eh korang..korang..korang...
biskut dan kek raya dah buat ke?
rumah dah kemas?
baju raya dah siap?
kasut/heels dah beli?
raya sakan na korang semua...
hoho..

eh korang..korang..korang..
di kesempatan yang tak berapa nak sempat ni..
aku nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri
walaupun.. dia... di bawah

     

belum umum lagi hari raya bila...huahaha

eh..korang..korang..korang..
mintak maaf ye.. dari hujung akar rambut korang..sampai la ke hujung kuku korang..
if ada la entry-entry or komen-komen aku yang men small kan heart korang..
aku buat sengaja tuh.. #gelak jahat
ok.gurau je..

eh... semoga berbahagia di hari raya hari yang mulia ni ye..
kita tak pasti tahun depan dapat tak jumpa bulan ramadhan dan bulan syawal ni..
jadi...
ingatlah..orang tersayang.. 

eh..lagi satu...
duit raya untuk aku ada tak?
aku budak-budak lagi..
hohoho


Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

16 pekopon comel mengomel:

Sue PeLik said...

hengatkan momo dah rayaaa hahahahah :)

Mrs Velentine said...

selamat hari raya dik

Nurrul said...

Selamat Hari Raya juga..
Hati2 semasa balik kampung ! :D

BERT said...

hehe selamat hari raya jugak ye momo yg comel.. comel la gambar budak kecik tu

eimah siti said...

beli baju di pasar raya....berhati hati di jalan raya...jangan sampai jumpa hantu raya....cik siti ucap selamat hari raya...=)

nur anis said...

selamat hari raya...:)

Ameerul Ashraf said...

atoto! tomeynya budak nih..
HAHA! Selamat Hari Raya jugak yer!
Maaf Zahir Batin!

Haryati Faizal said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir batin...

boni kacak said...

selamat hari raya juga awak :)

izz iizza said...

baju sy dh ready..biskut dah..cuma rumah jer x kemas lagi..biar sehari sebelum raya baru la terasa seronok tu..hihi

selamat hari raya ya..mohon maaf zahir dn batin..semoga berbahgia dia hari raya nnti..;)

Mieya Atiera said...

Selamat hari raya :)

Masha Meisters said...

hihi....yeala tu momo...selamat hari raya :)

Michelle Hopell said...

momo momo selamat hari raya ye hihi :)

Hanif Idrus said...

Singgah Hari Raya Ke -Empat ke blog tuan rumah...
Sudah mula bekerja hari ini..huhu

Nurlyla said...

momo.. slmt braya :)

Nurlyla said...

belum terlambat kan.. selamat beraya... :)