Followers

Sunday, August 26, 2012

Segment Heartbook : #2


KLIK BANNER UNTUK JOIN


Apa benda paling best bila tibanya hari raya?

Bila tiba hari raya,
semua insan bergembira,
tetapi bagiku hanya kesedihan yang menyelebungi diri..

eh, eh.. melalak pulak tetiba..

benda paling best bila tibanya hari raya apabila aku.. aku dapat main mercun tanpa henti dan tak ade sesapa pun mampu melarang aku sebab orang sebelah rumah pun main gak.. kalau mak bagi main meriam buluh..lagi..lagi..lagi.. aku suka.. 

bila tiba hari raya dapat jumpa dan pakcik makcik dan kazen-kazen disamping bergosip dan huha huha di sana sini.. pastu komplain.. eh kau dah gemuk la.. eh makcik dah makin vogue daa.. pakcik makin hensem di hari raya... hehe.. (kot boleh dapat duit raya dah tua-tua kan)

bila tiba lagi hari raya.. itulah masanya untuk aku..aku menyerang rumah sahabat handai dan komen mengomen biskut dan kek yang mereka buat.. kalau sedap boleh tapau bawak dalam kete.. hoho..

aku tambah boleh tak?

benda tak best di hari raya...

duit keluar macam air.. perghhhhhhh!! dah abis raya buat muka macam ni..


aku tag..tag semua orang yang baca entry ni.. huahaha..


ok la ni.. kan?

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

9 pekopon comel mengomel:

Nurlyla said...

heheh, gudluck.. yang pnting kena ikhlas berbelanja time raya ni.. hehe.. xpa, dapat makan free..

nur anis said...

goodluck..:)

Masz Sidek said...

hahaha... pat molah muka ya bena... bulan tok mesti rasa panjang jak... duit gaji bulan 8 dah terima awal... paksa berjimat... ujung bulan 9 jauh jak rasa...

selamat bersegmen ktk...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak duit raya jugak!! hihi

SimplySeoul said...

selamat hari raya :)

a lot of things yg best masa raya. food, duit raya, meeting families:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dr segmn yg sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah dr segmn yg sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

✿ Nani ツღ said...

tq for joining yaww :)
**maaf lambat update even dah berhari2 tamat segment..hehe..

boleh tengok update terkini di sini :
http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/finally-updated.html

dan
boleh check blog list kita yang baru..
ada blog awak tak ? ...

SunnyFunny said...

hi .

singgah dan follow sini , dari segmen yang sama .

selamat berblogging .

^^