Followers

Thursday, July 26, 2012

Daftar Shoutbox Busuk.org

Mula-mula aku ingat tak nak guna lagi segala jenis benda alah bernama chatbox ni. Dah serik dol. Salu je buat hal. Tak boleh connect la. Dan macam-macam lagi. Huh. Tapi.. entah macam mana hati ni tergerak pulak nak try shoutbox busuk.org. orang cakap macam best je guna. HARAP la.. 

Baru je buat. Belum sempat aku nak tulis ape-ape, Incik Asyraf dah terlebih dahulu mengomel di sini. Terima kasih Incik Asyraf!! Hehe.


nak jugak? korang singgah la blog cik Lysa ni ye.? 

Sayonara.. tomodachi!!!

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

7 pekopon comel mengomel:

Pecinta pink^^ said...

sy pun guna busuk org..hee

SaddLone said...

aaaishhh ko ni..baru daftar ke??

dyabunga said...

dya pun guna busuk.org..hiih

Syira said...

salam..

dulu ada pasang juga, sbb x sempat nak follow up buang je..hehe

Haryati Hamzah said...

ok gak ada mende ni atleast org bley tinggalkan msg....

Boni Kacak said...

sama macam fibox la.. tapi rasanya lagi senang pakai busuk ni punya.. sbab kalau ada masalah, leh direpair cepat2

BERT said...

cam bess je.. saya pakai fibox je hehe