Followers

Wednesday, June 20, 2012

Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya

Entah kenapa tetiba aku rasa blank semacam je. Tengah BW aku jumpa pulak GA ni dan decide nak join. Bunyi macam best je. Tajuk pun unik. haha. Nak join tak? Klik banner tu ok?

  • Sila buat entri bertajuk "Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya." -done-
  • Sila Tepek banner yang tak berapa nak comel tu. Code copy kat atas tu. -done-
  • Sila Follow Blog Dieya kalau tak follow tak mengapa tiada paksaan. -follow dan done-
  • Sila wajib kan diri anda tulis 5 perkara "aku suka" dan 5 perkara "saya benci" -tengok bawah ni ye-
5 Perkara Aku Suka

1. Suka sangat makan apa-apa jenis makanan/minuman berasaskan COKLAT. boleh gila kawan!!
2. Suka tengok drama/movie/anime Jepun. Apa tentang Jepun, aku suka dan berminat nak tahu.
3. Suka Warna Pink. Kehkeh.. 
4. Blogging sudah semestinya
5. Suka merapu sorang-sorang (bukan gila tau. waras lagi la)

5 Perkara Saya Benci

1. dimarah tanpa sebab.
2. suka menunjuk-nunjuk
3. cerita cinta/slow
4. penat taip mesej panjang-panjang, orang balas sepatah je.
5. dapat partner yang freeloader je. (tengok je, tapi tak tolong buat kerja)

-done-
  • Sila submit entri korang kat ruangan komen dieya. -dah abis entry ni saye submit.hehe-
  • GA akan terbatal sekiranya tiada 10 penyertaan/tiada sambutan -jap g ada la yg join-


ok.. rasanya dah lengkap dah ni kan? kawan-kawan semua..jom join GA budak comel ni.. k? klik banner tau..

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

9 pekopon comel mengomel:

Adylia Qarissa said...

aku suka
saya benci..menarik je bunyinya kan ;p

Masz Sidek said...

good luck ktk... :D

Momo said...

@Adylia Qarissa

kan?kan? sebab bunyi macam unik,tu yang join..heheh

Momo said...

@Masz Sidek

arigato kak..:) sik join tek? ju la join..:))

Yumida said...

unik ga ya sis..lak mek join juak..gdluck :)

Yumida said...

unik ga ya sis..lak mek join juak..gdluck :)

Kesuma Angsana said...

bst of luck ler

E-ra paSha said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/giveaway-aku-suka-saya-benci-by-dieya.html