Followers

Wednesday, June 20, 2012

Artis Terkini Bertudung?

Ini gambar search kat Incik Google Image tau..

DIANA EMIR

SITI NORDIANA

ANA RAFFALI

YATT HAMZAH

NATASHA HUDSON

FARAH AF

RAJA FARAH

CATRIANNA ROSS

ABBY ABADI

Dan banyak lagi la artis-artis yang dah mula membuka pintu hati untuk menutup aurat..:) Alhamdullilah.. Elok lah.. macam ni la yang patut kita contohi..kan? kan? Tapi.. jangan lah kita bertudung sebab fesyen dan sekadar ikut trend artis bertudung pulak ye. Mentang-mentang sekarang ni dah macam-macam jenis nama tudung aku tengok dah pasaran hari ni.. :) Peace!!

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

9 pekopon comel mengomel:

Ikmal said...

Assalam, harap mereka berubah dengan ikhlas bukan kerana trend... biasalah kalau seseorang itu nak berubah bukannya senang tapi kalau dengan izin Allah, semua pasti boleh... Jangan hangat2 tahi ayam sudah....

Momo said...

@Ikmal

harapnya begitulah..:) mendoakan yang terbaik untuk semua..:)

Yumida said...

semakin manis bila bertudung..alhamdulillah..

Deq's Qienz said...

cumei kan kalo diorg nih pakai tudung..hihii

Momo said...

@Yumida
sejuk mata memandang..:)

Momo said...

@Deq's Qienz

betul2.. comel..:)

Masz Sidek said...

bila bertudung... nampak lebih keayuan jak daknya.... :)

Masz Sidek said...

bila bertudung... nampak lebih keayuan jak daknya.... :)

Momo said...

@Masz Sidek

yup..setiap wanita ada keayuannya...hehehe