Followers

Monday, June 11, 2012

BLOG REVIEW BERSAMA PCB



Bilangan Follower Terkini: 218 Followers Jee.. :)

Blog Pilihan Saya: Zamani 84

Ini saya tambah sikit ek? Boleh?

Boleh Je la.. :)

##extra##
Waktu saya mula-mula start berblogging, incik Zamani ni la antara follower terawal yang follow saya tanpa saya mengenali siapa dia sebenarnya. Kiranya waktu tu, dia saya anggap macam kalangan blogger otai la disebabkan followernya yang ramai..:) Dari dia saya belajar macam mana nak up follower, memperbaiki penulisan blog saya dan mula join macam-macam segmen/contest macam blogger-blogger lain..:) saya hormati dia sebab walaupun saya seorang blogger baru, dia tak sombong malah sudi jadi follower saya. sebab ada blogger tu, sebab konon dia dah otai, dia tak pandang blogger-blogger yang baru nak berkembang dalam dunia maya ini...:)

Blog Zamani ni berkisar (dah macam summary movie pulak) tentang kehidupan seharian kita, info semasa dan tak lupa juga mengenai motivasi diri. dan..dan... incik Zamani blogger suka snap-snap. Kenapa saya cakap macam tu, dulu dia ada header sayap kapal kerbang dan saya rasa ia sangat-sangat cantik.. :)


Harapan Dalam Berblog: Saya berharap agar pembaca membaca/follow blog saya atas sebab suka dengan penulisan yang saya olah dan bukannya sebab untuk mereka follow dan saya kena follow balik.:)
(maaf. penggunaan ayat yang agak skema. hehe)


itu sahaja kan incik PCB?

readers yang nak join klik banner tu ye:)





Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

4 pekopon comel mengomel:

Rozuan Ismail said...

TQ join momo.saya pon follow blog zamani tuh.coolkan header dia

Momo said...

@Rozuan Ismail

yup..ur right..heheh

Yumida said...

slmt bersegmen sis..kmk pn suka ngn zamani 84 ya..entri nya awesome..nasz pn sama...mr. e'raz fadli pn bez..
blogger apakah..lucu..ngn afzal suka suki...

Momo said...

@Yumida
tenkiu juak sis yumida..:)) afzal suka suki.. ada link nya sik?