Followers

Wednesday, June 6, 2012

Semua Nak Touch. Aku?

Dear Bloggers..

Aku tak nafikan. Aku cemburu.

Ya.

Aku cemburu.

Musim ni, semua orang nak guna gadget yang touch-touch. 

ya.. aku je kuno.. aku je yang ketinggalan zaman... aku je yang tertinggal..



apa touch-touch?? haram tau kalau bukan muhrim.

Semua nak ada slide-slide. sana sini.

semua nak:
ANGRY BIRD SPACE
FRUIT NINJA

TALKING TOM

ahh... semua nak touch-touch..



umor baru 14.. dah ada tab...



or benda ini...



atau paling latest....



ini semua phone dorang... sibuk download app tu.. app ni..

aku?

aku tak boleh download dol..

tak boleh langsung..

aku mampu.. tapi...

aku harus choose wether keinginan dan keperluan..

korang nak tahu tak ape fon aku pakai sekarang?




guna tu je aku mampu... masuk duit syiling je kawan....


touching aah macam ni..:p



Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

5 pekopon comel mengomel:

eintan nurfuzie said...

ahhah..betul tu..dulu pakai public je...
skrg smua nk touch..x touch ketinggalan

Yumida said...

haha..lucu ktk tok..tok mek touch2 ktk...
sapa madah makei hp touch screen ya bez??? kmk plg x suka...kinek tok makei nok touch screen ya..rs nyesal beli..beli nok da keypad ya bez...laju jk bermsj

Momo said...

@Yumida

bena ya.. lambat ah msj k touch2 ya.. ahh touching.. hahah..

Momo said...

@eintan nurfuzie

kan? dulu nak bergayut dengan orang kena sedia duit syiling banyak2...:P

ejulz said...

hahaha.. da gik ka tpon ya..? haha