Followers

Tuesday, June 19, 2012

Laptop Rosak

Adododododododo.. aku menulis entry ini di dalam keterpaksaan. (mata pun naik pening tengok dia meragam)

didalam aku sibuk check email kot2 ada panggilan temuduga, tetiba si dia buat hal!!

damn!

muka  tetiba berkerut-kerut.. turun naik.. ke atas.. ke bawah... walawey!!

please la!! jangan buat hal dulu.. tunggu la aku kaya raya.. pastu ko nak buat hal, buat la.

penyakit lama dia dah datang balik.. ingatkan dah hilang dah.. 

jumpa pakar it tak bertauliah di ofis.. katanya.. biasalah.. kes muka mintak ganti ni.. mau dalam rm700 kalau nak ubat bagi elok balik..

pengsan aku!!

aku tau.. dia dah tua.. dia banyak berjasa pada ku.. sebab tu.. aku tak nak ganti yang lain.. dia hidupku.. penyeriku.. perantara tatkala aku berjauhan dengan orang yang aku sayang..

my baby lappy.. ko rehat dulu ok? aku bagi cuti 2 minggu.. harap ko ok tau? aku jaga ko baik-baik.. tak bagi panas.. tak bagi kena hentak.. bagi sejuk je.. ko baik kan dengan aku? kita sahabat sampai bila-bila kan? please..ok balik?

jadi kawan-kawan.. dua minggu ni.. mungkin aku tak kua kan sebarang entry tau.. mungkin kalau terkeluar tu sebab autopublish or aku guna computer ofis jap.. 


p/s: doakan my baby sihat balik k?

Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

6 pekopon comel mengomel:

Kesuma Angsana said...

ala2 sian yer baby lappy ... perah dia wat keja sampai kering kot.. tu lah pasal hehe

faridah nazurah said...

haha kesian dia.. haritu pun lappy sy baru je lepas kluar dr hospital.. nasib baik kena rm 100 je

Yumida said...

my baby dolok baruk jak molah hal bulan lepas..overheat kt motherboard..anta kedei org kedei mdh beli baru jak..last2 alu bli baru..murah jak sis..rm999.00 jak

Momo said...

@Yumida

alang2 sik seribu.. hehehe...

Momo said...

@faridah nazurah

nasib baik baby awak tau tak nak susahkan mummy die..heheh...

Momo said...

@Kesuma Angsana

agaknya la...kesian kan..huhu