Followers

Wednesday, May 16, 2012

GIVE AWAY MOVIE: THE AVENGERS(2012)-CERITERA AKID

Dear Bloggers..


Pagi2 lagi aku bertekad nak join segmen incik Akid ni.. Sebab aku gila punya gila nak tengok cita THE AVENGERS (2012) oyeah!!!




before this aku asek tengok cita pahlawan avengers versi kartun.. so skang ni aku kepingin pulak nak tengok cerita versi human.. hee...


korang dah tengok kat wayang? korang tak suka? or korang tak minat? tak kira... aku nak tengok jugak!!! haha.. 


ok.ok.. disamping tu, aku nak promote korang singgah blog incik Akid kita ni. Blog dia pun ringan, cepat loading dan mudah nak dijelajahi.. (tengok incik Akid, saya tengah promote awak ni)


jadi..

jadi..

sekali lagi aku tag mereka ni... (awak yg di tag, jangan marah ek;)




korang nak join.. pakat2 mai klik sini


semoga berjaya kawan-kawan!!










nota kaki: ade sesapa nak buat GA movie Dark Shadow? konform aku join...;)


Maafkan Penggunaan Kata 'Aku' Pada Mereka Yang Lebih Berumur

2 pekopon comel mengomel:

akeed said...

moshi moshi!!

arigato sbb join!gud luck!!^^

Momo said...

@akeed

okeyh..hope jadi yang bertuah..hehe..;)